Header_17-3.jpg Header_17-7.jpg Header_17-4.jpg Header_17-8.jpg Header_17-6.jpg Header_17-2.jpg Header_17-9.jpg Header_17-1.jpg Header_17-5.jpg
Nieuwsafbeelding

TIPS invullen voor de jeugd

28-11-2017  | 

Beste Trainers/coaches, Het is weer tijd voor het invullen van de TIPS beoordeling voor je team in LISA. Vanuit de TC zullen er enige handvatten gegeven worden en wordt de mogelijkheid geboden om de beoordeling samen met de TC in te vullen. Als je thuis de TIPS wilt invullen dan kan dat op de volgende manier:

1. Ga naar www.lmhc.nl en log in met je lidnummer en wachtwoord

2. Nu kom je automatisch op het tabblad mijn site.

3. Onder jouw persoonlijke en teamgegevens staat het kopje TIPS Openstaand.

4. Klik hier op de button Beoordelen achter het team waarvan je de TIPS wilt invullen om bij het beoordelingsformulier te komen.

De mening van de trainers en coaches is waardevol, daarom is het van groot belang dat deze op juiste wijze door komt. Uit vorige jaren is gebleken dat er vaak een verschil zit in de wijze van beoordeling van trainers, coaches of TC. Daarom willen we in ieder geval een keer per jaar de beoordelingen bespreken, of deze samen met de trainer en de coach invullen. Het doel hierachter is niet de beoordelingen te beïnvloeden, maar de manier van scoren beter op elkaar af te stemmen, zodat de gegevens uit verschillende bronnen beter met elkaar te vergelijken zijn. Probeer om deze reden ook zoveel mogelijk het opmerkingen vak in te vullen, dit geeft nog meer inzicht in de wijze van invullen en de vaardigheden van het kind.

In de bijlage staat verder uitgelegd hoe de TC tegen de beoordeling aan kijkt. Lees a.u.b. dit document goed door alvorens je in LISA aan de slag gaat.
Sponsors
ZH1 - Amersfoort
zondag 17-12 uit om 15:00 info
ZD1 - hdm
zondag 17-12 uit om 17:00 info
Agenda
Nog geen agenda punten.Steun de club en boek je vakantie via Booking.com
Zoeken
Vandaag jarig
Maxime Lor
Josephine van Rijn
Tess Vreeburg