Header_17-5.jpg Header_17-3.jpg Header_17-6.jpg Header_17-1.jpg Header_17-7.jpg Header_17-9.jpg Header_17-8.jpg Header_17-4.jpg Header_17-2.jpg
Nieuwsafbeelding

Met Weetabix naar de Eurohockey Championships finale!

27-8-2017  | Wat een feestje! Zaterdag vertrokken, op uitnodiging van onze jeugdsponsor Weetabix, maar liefst 4 bussen vol met meiden en begeleiders naar het Wagenerstadion in Amsterdam. De stemming zat er al meteen goed in. In de bussen werd hard gezongen en iedereen had er erg veel zin in. De Laren supporters verzamelden zich achter het goal en na de strijd om de 3e & 4e plek (Engeland - Duitsland) begon de finale Nederland - België. Het werd een fantastische avond. Nederland scoorde al na 12 minuten door een tip in van Carlien van de Heuvel. Al kwam België er bijna niet aan te pas, moesten we toch tot het 4e kwart wachten op de verlossende 2-0. Maar die kwam er, door Kelly Jonker in de 48ste minuut. Ze scoorde vlak voor onze neus! 

Vlak voor tijd om iets te proberen te forceren, wisselden de Belgen nog hun keepster. Dit mocht niet helpen want met nog 2 minuten te spelen werd Margot van Geffen gehinderd en gaf de scheidsrechter een strafbal. Welke door Ireen van Assem werd gescoord: 3-0!!!

De tribunes gingen volledig uit z'n dak. Nederland Europees kampioen!!! Uniek. 

Voordat het Nederlands elftal werd gehuldigd, viel onze Dames1 topper Laurien Leurink ook nog eens dubbel in de prijzen (en terecht) . Zij scoorde namelijk het mooiste doelpunt van het toernooi, de 5-0 tegen Tsjechië. Bekijk het doelpunt op de facebookpagina van Dames1 www.facebook.com/LarenDames1/

Na nogmaals de Dames toe te juichen en te zingen was het voor alle Laren supporters weer tijd om te verzamelen en vertrokken de bussen in optimale stemming weer terug naar Laren. 

Weetabix ontzettend bedankt voor dit onvergetelijk feest. 







Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws



Sponsors
Gerelateerd nieuws
ZH1 - Gooische
zondag 21-1 uit om 16:00 info
ZD1 - Kampong
zaterdag 27-1 uit om 10:00 info
Agenda
22-1 bestuursvergadering (onder voorbe...
29-1 ALV



Steun de club en boek je vakantie via Booking.com
Zoeken
Vandaag jarig
Cécile de De Jong
Emilie Muus
Iefke Pichler