Header_1718_09.jpg Header_1718_05.jpg Header_1718_08.jpg Header_1718_04.jpg Header_1718_03.jpg Header_1718_00jpg.jpg Header_1718_10.jpg Header_1718_13.jpg Header_1718_07.jpg Header_1718_01.jpg Header_1718_11.jpg Header_1718_06.jpg Header_1718_02.jpg
Nieuwsafbeelding

Update over onze Zaalhockey blaashal

4-9-2017  | 
Beste Laren leden, Op de ALV van 19 juni hebben wij jullie geïnformeerd over de status van onze zaalhockey blaashal. De leden hebben toen toegestemd dat wij de blaashal kunnen realiseren met de via crowdfunding opgehaalde € 300.000,-  en de dit seizoen via clubacties nog op te halen € 50.000,- Deze zomer hebben wij achter de schermen hard gewerkt aan de realisatie van de blaashal. Zo is er onder meer:

- Bij de gemeente een uitgebreide vergunningsaanvraag ingediend voor zowel de blaashal als het onderliggende kunstgrasveld. Het goede nieuws is dat wij de vergunning inmiddels hebben verkregen!
- met meerdere leveranciers gesproken en is er uitgebreid contact geweest met clubs die reeds ervaring hebben met een blaashal om zo tot een afgewogen leverancierskeuze te komen. Een keuze die we inmiddels ook gemaakt hebben.
- voor de obligatiehouders van de crowdfunding actie een uitgebreid Informatie-Memorandum opgesteld zodat duidelijk is wat de inschrijfvoorwaarden zijn. Voorwaarden die tevens ook juridisch zijn getoetst.
- een stichting opgericht, genaamd Stichting Laren Blaashal, die de aankoop van de blaashal zal doen en die daartoe de obligaties zal uitgeven.
 
Maar daar zijn we er nog niet mee. We hebben jullie hulp nog steeds heel hard nodig om de resterende € 50.000,- op te halen. Liefst met leuke clubacties. Dus Zet 'm op voor Laren! Het zou bijvoorbeeld mooi zijn als elk team meedoet om geld op te halen. Als blaashal commissie zullen wij ook een aantal acties organiseren, zoals een loterij en een veiling-diner/feest dat we in onze eigen blaashal gaan organiseren.

Overigens zoeken wij ter ondersteuning van al onze blaashal-activiteiten naar vrijwilligers. Het is leuk, maar ook best veel werk, dus alle hulp die je kunt bieden is welkom! Dit kan variëren van ondersteuning van de evenementen tot sponsoractiviteiten. Meld je aub aan!
 
Op de achtergrond gaat het voorbereidingswerk voor de blaashal door. De komende tijd zal u dit ook daadwerkelijk gaan zien. Zo zal er:
-  een deel van het grasveld waar de blaashal komt te staan worden afgegraven. Dit zijn minimaal 40 vrachtwagens!
- een tijdelijke toegangsweg voor die vrachtwagens worden aangelegd, waar later ook de blaashal en de vloer over kan worden vervoerd
- drainage, elektriciteit, wifi en gas worden aangelegd
- daadwerkelijk een (mini) kunstgrasveld worden aangelegd. De kunstgras-rollen kun je al achter het clubhuis zien liggen
 
Kortom, het is een mooi en spannend project om de Laren blaashal op te zetten en er moet best nog wat werk verzet worden. Wij zetten er als commissie graag de schouders onder om het voor elkaar te krijgen. Maar hoe mooi is het als de hele club mee blijft doen. Kunnen we op jou rekenen?
 
De blaashal commissie
Reageren graag via [email protected] Sponsors
H1 - Oefenwedstrijd
donderdag 9-8 uit om 20:00 info
Agenda
21-7 Larens Bowls Society - veld 4
23-7 Nationale Sportkampen, zomervakantie
28-7 Aleid, 2 velden
29-7 Larens Bowls Society - veld 4


Steun de club en boek je vakantie via Booking.com
Zoeken
Vandaag jarig
Aus de Bruin
Skip Cox
Rick van Domburg Scipio
Jacques Husken
Casper Kindt