Header_17-2.jpg Header_17-4.jpg Header_17-3.jpg Header_17-6.jpg Header_17-7.jpg Header_17-9.jpg Header_17-8.jpg Header_17-5.jpg Header_17-1.jpg
Nieuwsafbeelding

Uitwisselingstraject Australie en Nederland

7-9-2017  | 

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten hebben de spelers van Heren 1 Matthijs Pleijsier en Casper van Loon de zomermaanden hockeyend in Australië doorgebracht. Dat is zo goed bevallen dat Laren heeft besloten om een uitwisselingstraject op te starten met de North West Hobart Graduates Hockey Club, zodat het voor leden van deze clubs mogelijk wordt om bij elkaar ervaring op te doen.

Matthijs en Casper hebben daar 2 maanden in de hoogste competitie gespeeld, maar hebben ook training gegeven en kennis gemaakt met het leven in Australië. Lijkt het je ook leuk om dit te gaan doen, bijv. in de zomermaanden of een tussenjaar na je eindexamen? Dan is deze mogelijkheid er ook voor jou. Speel je in de A of B of jong senioren? Dan is dit je kans! Wil je hier meer informatie over, neem dan contact met de commissie Tophockey via [email protected].

Matthijs en Casper komen medio september weer terug en nemen dan Gobind Gill met zich mee. Gezien het niveau zal Gobind spelen in Heren 1, maar tevens gaat hij veel trainingen geven en MB2 coachen op de zaterdag. Medio oktober komt er nog een speler uit Australië, nl. James Bourke. James zal net als Gobind, gezien zijn niveau in Heren 1 gaan spelen, maar ook veel trainingen gaan geven, hand- en spandiensten op de club uitvoeren met Gary en ook een team gaan coachen op zaterdag nl. JA2.

Gobind en James zullen worden gehuisvest bij leden van Laren.

We hopen dat deze heren net zo’n warm welkom krijgen als onze Matthijs en Casper hebben gekregen bij de club in Australië.

Namens de commissie Tophockey
Martijn de Jager, bestuur
Carina Breitenstein, secretaris commissie Tophockey
Sponsors
Gerelateerd nieuws
H1 - Groningen
zondag 24-9 thuis om 14:45 info
D1 - Bloemendaal
zondag 24-9 uit om 12:45 info
Agenda
25-9 Bestuursvergadering
25-9 Overleg TopTeams LMHC
27-9 Sportdag Gooische School
27-9 Vriendendag / Open Training
27-9 KNHB SpelregelcaféSteun de club en boek je vakantie via Booking.com
Zoeken
Vandaag jarig
Sasha van den Broek
Sanae Garrah
Anna van Rhoon