Header_1920_05.jpg Header_1920_02.jpg Header_1920_10.jpg Header_1920_04.jpg Header_1920_09.jpg Header_1920_01.jpg Header_1920_06.jpg Header_1920_03.jpg Header_1920_08.jpg Header_1920_07.jpg Header_1920_11.jpg
Nieuwsafbeelding

Gezocht: nieuwe voorzitter LMHC

16-10-2019  | 

Onze huidige voorzitter, Peter Havenga, heeft in de afgelopen ledenvergadering aangegeven per januari 2020 terug te willen treden. Daarom roepen wij je hierbij op om jezelf of een bekende op te geven voor de functie van voorzitter van het bestuur van LHMC.

Naar wie zijn wij op zoek?

Tijdens de BALV op 1 oktober jl. hebben de leden unaniem ingestemd met de 5 ambities van Laren. Deze 5 ambities zijn gebaseerd op de eerder dit jaar gehouden ledenenquete en vormen de basis voor het te voeren beleid richting het 100-jarig bestaan van de club in 2023. Een van de belangrijkste taken van de nieuwe voorzitter zal dan ook zijn om de doelstellingen zoals die voortvloeien uit de 5 ambities te implementeren.

Aangezien de financiele huishouding van de club de afgelopen jaren een steeds terugkerend thema is geweest, zal de nieuwe voorzitter bij voorkeur financieel onderlegd zijn. De voorzitter onderhoudt contacten met spelers, ouders, andere verenigingen, de KNHB, sponsoren en de gemeente. Naast aanwezigheid in het weekend op de hockeyclub en bij bestuursvergaderingen zoeken we naar een enthousiaste en communicatief sterke voorzitter. De voorkeur gaat uit naar iemand die woonachtig is de directe omgeving van de hockeyclub en die deze functie wil aanvaarden voor een periode van tenminste 3 jaar.

Contact en informatie:

Het huidige bestuur heeft een commissie ingesteld die de leden zal adviseren over de opvolging van de huidige voorzitter. Deze commissie bestaat uit Joris Vreeburg (voorzitter), Mies Hofman en Pieter van der Plas.

Mocht je interesse hebben laat het ons dan weten. Als het niets voor jou is maar je wel iemand anders kent die een uitstekende voorzitter zou kunnen zijn, dan horen we dat ook heel graag!

Voor contact en informatie kan je een email sturen naar: [email protected]
Sponsors
Agenda
Nog geen agenda punten.


Steun de club en boek je vakantie via Booking.com


Zoeken
Vandaag jarig
Philine ten Bruggencate
Jeroen Diepeveen
Bibi Franken
Valentijn Bernd Julius Groen
Puck Wijnhoven