Header_1920_03.jpg Header_1920_09.jpg Header_1920_04.jpg Header_1920_11.jpg Header_1920_10.jpg Header_1920_02.jpg Header_1920_01.jpg Header_1920_05.jpg Header_1920_08.jpg Header_1920_07.jpg Header_1920_06.jpg
Nieuwsafbeelding

Opvolging bestuurslid Jeugd Aleid Grijpma

6-1-2021  | 


Zoals jullie allemaal gevolgd hebben waren we op zoek naar een nieuw bestuurslid jeugd door het aanstaande vertrek van Aleid Grijpma. Er hebben zich vervolgens 4 kandidaten gemeld.


Om een eerlijk en transparant besluitvormingsproces te kunnen garanderen en om tot een juiste voordracht te komen, heeft het bestuur besloten een commissie in te stellen. Deze commissie bestond uit Hellen Broekman-Beers (Jeugdtafel), Mieketine Mignot-Wouters (Hockey) en Stijn Eijkman (Bestuur).


Uiteindelijk is met 3 kandidaten gesproken en heeft de commissie Marianne Kepper aan het bestuur voorgedragen als het beoogd bestuurslid jeugd. Bedoeling is dat Marianne de komende maanden ingewerkt gaat worden door Aleid, waarna zij op de te organiseren ALV officieel benoemd zal worden. 

 

Wij zijn zeer verheugd dat Marianne de voordracht aanvaard heeft en kijken erg uit naar de samenwerking met haar! Om ook jullie nu al kennis te laten maken met Marianne, vertelt zij in onderstaande tekst kort iets over zichzelf. 

 

Het bestuur

 


----------------

Marianne Kepper - beoogd LMHC Bestuurslid Jeugd

 

"Mijn naam is Marianne Kepper, 43 jaar oud en moeder van 2 (hockeyende) dochters. Ik kom uit een zeer enthousiaste hockeyfamilie en inmiddels is ook mijn hele gezin besmet geraakt met het hockey virus. We zijn dan ook regelmatig allemaal op de club te vinden.

 

Toen wij hier 17 jaar geleden zijn komen wonen, ben ik bij Laren gaan hockeyen. In mijn ‘jongere’ jaren in Dames 2 & 3, maar de meeste speeluren heb ik gemaakt bij Laren Dames Vet A. Helaas heb ik 2 jaar geleden, na 2 gescheurde kruisbanden, moeten besluiten te stoppen met hockeyen. Sinds mijn dochters bij de Benjamini’s zijn begonnen met hockeyen, ben ik als begeleider/trainer bij diverse jeugdteams betrokken geweest. Dit seizoen met veel plezier bij de MD1 van Laren.

 

Ik heb de ontwikkelingen binnen het jeugdhockey op Laren de afgelopen jaren dan ook van dichtbij kunnen meemaken. Er staat een goede organisatie, met veel kundige trainers, geholpen door veel enthousiaste en betrokken vrijwilligers/ouders. Belangrijker nog zijn de vele jeugdleden die elke week met veel plezier en inzet op de velden te vinden zijn. Ik kijk er dan ook naar uit om mijn steentje bij te mogen dragen aan de jeugdopleiding van onze club de komende jaren.”
Sponsors
H1 - SCHC
vrijdag 18-6 thuis om 19:00 info
Agenda
14-6 Bestuursvergadering
28-6 Bestuursvergadering
29-6 Cursus "Sporters met een verstand...


Steun de club en boek je vakantie via Booking.com


Zoeken
Vandaag jarig
Sebastien Chapel
Lara Franken
Caroline Reuver
Anthonie Schutte