Header_1920_01.jpg Header_1920_02.jpg Header_1920_05.jpg Header_1920_07.jpg Header_1920_08.jpg Header_1920_11.jpg Header_1920_04.jpg Header_1920_03.jpg Header_1920_10.jpg Header_1920_06.jpg Header_1920_09.jpg
Nieuwsafbeelding

Trots op onze vereniging!

5-2-2021  | 

Beste leden,

 

Ongeveer een jaar geleden startte ik als voorzitter van deze prachtige vereniging. De wereld zag er toen heel anders uit en hockey was een vanzelfsprekend onderdeel van ons leven..

 

Dat is nu totaal anders met een land en economie in lockdown en mensen overwegend thuis aan het werk. En ook sportland ligt redelijk stil. Ik ben er dan ook trots op dat onze jeugd toch nog veel kan hockeyen ondanks dat de schema’s keer op keer moeten worden aangepast aan de regels.

 

En na slechts een paar weken in de zaal moest die helaas ook dicht. Ook toen is er een heel gevarieerd en uitdagend winterprogramma in elkaar gezet. We zijn de Technische Commissie en jeugdtafel, maar ook de ouders en spelers zelf, dan ook enorm dankbaar voor al hun inzet en flexibiliteit in het opstellen en aanpassen van de schema’s!

 

Daarnaast was de afgelopen periode voor velen een goed moment voor reflectie. Ook ik heb nagedacht over onze vereniging en de rol daarvan in het leven van onze leden en bredere gemeenschap. En die rol moeten we niet onderschatten. Naast het sportieve element is daar natuurlijk ook het sociale aspect. Hoewel het verenigingsleven afgelopen jaar beperkt is geweest, hebben veel kinderen elkaar toch nog kunnen blijven ontmoeten op onze club.

 

Meer dan ooit besef ik dat hockeyclub Laren een vereniging is van leden, dus van ons allemaal. En hoewel de invulling van het verenigingsleven voor eenieder verschillend is, zetten velen van ons zich in om onze club op alle fronten verder te brengen. Daar mogen en kunnen we trots op zijn.

 

Toch moeten we vooruit blijven kijken en proberen te blijven verbeteren. Zo willen we nog een aantal punten aanpassen op ons complex. De aanleg van veld 6 van start gaan zodra de blaashal afgebroken kan worden.

 

Deze week maken we ook een samenwerking bekend met ProHockeydata. Zij zijn onder de naam ProSoccerdata een vooraanstaand leverancier van software platforms in het voetbal (o.a. voor Ajax). Voor hun eerste stappen in het hockeylandschap hebben ze Laren uitgekozen als partner. Wij zullen de trainingsstof verzorgen, die vervolgens aangeboden zal worden aan verenigingen in het hele land en mogelijk zelfs wereldwijd. Als deze opzet aanslaat zal onze vereniging daar ook financieel in meedelen.

 

Last but not least wordt er hard gewerkt aan een duidelijkere visie op de hockeyopleiding voor de jeugd. Het gaat dan om de thema’s techniek, mentaliteit en gedrag, waarbij per leeftijdscategorie doelstellingen worden geformuleerd. Deze visie zou moeten dienen als uitgangspunt voor trainers, coaches, ouders en de kinderen zelf. We blijven ons inzetten om de beste trainers aan te trekken voor de alle teams, zodat ieder kind het beste uit zichzelf kan halen.

 

Ook is er de afgelopen tijd veel tijd gestoken in een plan om Dames 1 en Heren 1 structureel nog beter te ondersteunen. Goede topteams hebben op allerlei vlakken een positieve invloed op de gehele vereniging. De steun van sponsoren en donateurs is een cruciaal onderdeel daarvan. Op korte termijn zullen wij met dat plan naar buiten treden. Mocht u bereid zijn om mee te denken of helpen, op welk niveau dan ook, dan horen wij dat heel graag.

 

Voor iedereen een goede gezondheid en ik vertrouw erop dat we elkaar binnen afzienbare tijd weer kunnen zien op de club.

 

Met een sportieve groet,

 

Joris Vreeburg

Voorzitter Larensche MHC
Sponsors
Gerelateerd nieuws
H1 - SCHC
zondag 7-3 thuis om 14:45 info
D1 - SCHC
zaterdag 27-2 uit om 12:45 info
Agenda
Nog geen agenda punten.


Steun de club en boek je vakantie via Booking.com


Zoeken
Vandaag jarig
Luc Fonteijn
Lisette Henselijn-brandt
Jacco Keijzer
Olivia Makker
Aagje van Mastrigt
Robert Pandelaar
Senna Smits
Chrisje Steinebach
Kaj Teuben
Tessa van der Zwaan