Header_1920_03.jpg Header_1920_10.jpg Header_1920_02.jpg Header_1920_01.jpg Header_1920_11.jpg Header_1920_08.jpg Header_1920_06.jpg Header_1920_09.jpg Header_1920_04.jpg Header_1920_05.jpg Header_1920_07.jpg
Nieuwsafbeelding

Terugblik op de Winter(stop) en hoe nu verder?

22-2-2021  | 

Vanaf december gingen zo’n 750 van onze 1000 jeugdleden zaalhockeyen in onze eigen Weetabix blaashal, die er nog stond. Trainen en op zaterdag onderlinge wedstrijden. Dat kon totdat de Corona-maatregelen wijzigden en we -gelukkig- buiten door konden spelen met de zaalhockeyers. Voor het nieuwe jaar hadden we nog kleine hoop op versoepeling van de regels met binnensporten, maar helaas werd dat besluit niet gewijzigd en speelden de zaalhockeyers nog 14 dagen buiten door. Daarna was het tijd voor... Winterhockey


Op 18 januari startten we -op inschrijving- met Winterhockey. Lekker wekelijks trainen en een zaterdagprogramma waar niet alleen hockey  maar o.a. ook rugby, kickboksen, bootcamp en een clinic olv Laren Heren 1 op stond. Met maar liefst 700 deelnemers een sportief succes te noemen! De eennalaatste Winterhockey-week werd het echt winter, ijskoud en prachtig wit lag ons complex er verlaten bij. Op de eerste dag van de voorjaarsvakantie meldden maar liefst 400 winterhockeyers zich voor de zaterdagherkansing ‘Winterhockey in Lenteweer’.  


Met veel plezier kijken we als TC en Jeugdtafel terug op een sportieve winter waar de jeugd tot 18 jaar, ondanks Corona, lekker kon blijven hockeyen. Heerlijk om ze enthousiast te zien sporten, plezier te hebben en onbezorgd te horen lachen. Met dank ook aan de enthousiaste begeleiders deze Winter. 

Een klein deel van onze jeugd heeft afgelopen maanden een Hockey Winterslaap gehouden, voor de Kabouters & Benjamini's was die verplicht. Die jeugdleden moeten we nu wakker schudden. Stick, bitje, schoenen en tenue zoeken want we gaan bijnaaaa weer beginnen! Hoe gaan we nu verder? 


De jeugd gaat weer de wei in 

Na de voorjaarsvakantie gaan alle jeugdleden tot 18 jaar dus ook de allerjongsten -de Kabouters & Benjamini’s- weer hockeyen! We gaan trainen volgens het oude trainingsschema tenzij de avondklok verlengd wordt, dan wordt het schema aangepast zodat iedereen om 21 uur thuis kan zijn! Maar dat gebeurd ook als de  oudere jeugd en jong senioren wellicht weer mogen spelen. Hou website/app dus goed in de gaten !

Vanaf zaterdag 6 maart spelen we met alle jeugdteams (m.u.v. de allerjongsten) een nieuwe, interne competitie. De poule indeling en het wedstrijdschema volgen zo spoedig mogelijk na de vakantie. 


Geniet nu van voorjaarsvakantie en dan zien we jullie vanaf 1 maart weer!


Sportieve Groet,

TC & Jeugdtafel

Sponsors
H1 - SCHC
zondag 7-3 thuis om 14:45 info
D1 - SCHC
zaterdag 27-2 uit om 12:45 info
Agenda
Nog geen agenda punten.


Steun de club en boek je vakantie via Booking.com


Zoeken
Vandaag jarig
Luc Fonteijn
Lisette Henselijn-brandt
Jacco Keijzer
Olivia Makker
Aagje van Mastrigt
Robert Pandelaar
Senna Smits
Chrisje Steinebach
Kaj Teuben
Tessa van der Zwaan