Header_1920_08.jpg Header_1920_05.jpg Header_1920_07.jpg Header_1920_02.jpg Header_1920_06.jpg Header_1920_11.jpg Header_1920_09.jpg Header_1920_03.jpg Header_1920_10.jpg Header_1920_01.jpg Header_1920_04.jpg
Nieuwsafbeelding

Nieuwe verenigingsmanager

7-4-2021  | 

Na vele jaren met veel plezier en inspanning te hebben gewerkt als verenigingsmanager voor onze club, heeft Cindy Jansen 14 maart jl. afscheid van ons genomen. Zij heeft gekozen voor een andere mooie uitdaging in haar leven. Wij danken Cindy voor al haar inzet de afgelopen jaren en wensen haar veel succes met deze volgende stap. 


Als bestuur zijn wij daarom heel blij dat wij Chantal Reijmers bereid hebben gevonden deze rol van verenigingsmanager op zich te nemen. Als vrijwilliger binnen onze vereniging heeft Chantal eerder al getoond dat ze uiterst kundig en gedreven is in het organiseren, structureren en administreren. Voor de mensen die haar minder goed kennen, zal Chantal in onderstaand stukje iets meer over zichzelf vertellen.


Wij wensen Chantal veel succes in haar nieuwe rol als verenigingsmanager.


Het bestuur


———————


Mijn naam is Chantal Reijmers, ik ben 46 jaar oud en woon sinds een aantal jaar met mijn man en kinderen in Laren.


Hockey is altijd mijn passie geweest. Toen oud-penningmeester Pieter van der Plas mij belde over de functie van Verenigingsmanager was ik direct enthousiast.  Na een leuk gesprek met hem en onze voorzitter Joris hapte ik snel toe. Ik houd van regelen, organiseren, communiceren, heb een goed oog voor detail en denk graag mee. 

Ik ben nu bezig met een inwerktraject. Er loopt zo veel! Naast de aansturing van de dagelijkse gang van zaken, maak ik mij sterk het enthousiasme van al onze leden, ouders, trainers, vrijwilligers, supporters en bezoekers te behouden en te bevorderen. Mijn doel is samenwerken en met een open en uitnodigende wijze van communiceren en daadkracht initiatieven te realiseren. Midden in onze vereniging te staan.

Mijn beide kinderen, Frédérique (MB5) en Philippe (JC2) hockeyen bij Laren en ik ben actief als coach, scheidsrechter en zaalcommissaris. Sinds het begin van dit seizoen heb ik daarnaast de administratieve werkzaamheden op mij genomen voor Dames 1 en Heren 1. 


Ik heb zelf gehockeyd, sinds mijn 6e,, bij HC Hoeksche Waard en HC Rotterdam en later bij Gooische. Nu ik zelf niet meer hockey, sta ik op zaterdag en zondag graag langs de lijn! Energie krijg ik van sporten, bootcamp, hardlopen, lezen, met familie en/of vrienden te genieten van lekker eten met een goed glas wijn. Opladen doe ik ook op vakantie met mijn gezin, even weg samen.

Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten. Tot ziens op onze mooie Club Laren!
Sponsors
Gerelateerd nieuws
D1 - Pinoke
zondag 18-4 uit om 12:45 info
Agenda
26-4 Bestuursvergadering


Steun de club en boek je vakantie via Booking.com


Zoeken
Vandaag jarig
Francine Abbing
Pien ten Kroode
Sabine Lagemann
Emma Snoodijk